moderne sort dørtablå med åtte taster, navneskilt, kamera og høyttaler.

Porttelefon

Deler du inngang med naboer?

moderne hvit boligblokk med grønne omgivelser og sort dørtablå med navneskilt, kamera og høyttaler.

Porttelefon i sameie og borettslag

De fleste borettslag og sameier har porttelefon, og mange anlegg er modne for en oppgradering. De siste årene har det kommet nye løsninger på markedet, med brukervennlige funksjoner og moderne design.

2VOICE-serien til Urmet er et fleksibelt system med brukervennlige og smarte løsninger. Fordelen med dette systemet er at elektrikeren kan bruke eksisterende kabling ved installasjon – som sparer både timer og penger.

Det modulbaserte dørtablået ALPHA kan bygges akkurat slik du og naboene dine vil ha det. Her får du en moderne, brukervennlig og digital løsning med mange muligheter. Denne porttelefonen fås også med fargeskjerm og touch-knapper.

Porttelefon i enebolig

Stadig flere velger å installere porttelefon enebolig. Dette settet er en smart løsning med ringeknapp, kamera og telefon. Her kan du også bygge ut systemet med en eller flere innendørs skjermer, en praktisk løsning for barn og eldre som ikke bruker smarttelefon. Denne løsningen fås også med overgang til mobiltelefon.

Mikra er en serie med minimalistiske porttelefoner for enebolig. De kommer med vidvinkelkamera, opplyste navneskilt og er både vanntett og robust.

Mikra egner seg også regnet for flermannsboliger og mindre borettslag opp til 32 leiligheter.

mann bruker videofunksjon på smarttelefon til å kommunisere med person via porttelefon fra Urmet.

Porttelefon på mobilen

Det finnes også effektive løsninger for styring av porttelefon med mobiltelefon og nettbrett. Dette er en praktisk løsning når du ikke er hjemme, enten du vil slippe inn naboen som har låst seg ute, familiemedlemmer som har glemt nøkkel eller postmannen som kommer med pakke.

Porttelefon på mobilen er også praktisk for rullestolbrukere og beboere som har utfordringer med bevegeligheten.

Urmet sin app-løsning er kostnadsfri. Verken abonnements- eller lisenskostnader er tilknyttet løsningen.

Fordeler med porttelefon på mobilen:

  • Du kan låse opp døra når du ikke er hjemme
  • Du kan se og kommunisere med den som ringer på
  • Du kan programmere appen og legge inn tidsstyring for anrop
hagebord med hvitt te-servise i porselen og hvit moderne høyttaler til porttelefon i grønne omgivelser.

Trådløs ringeklokke som gjør hverdagen enklere

Det er ikke alle som er like lette til beins. Grothe er en serie med trådløse ringeklokker som kobles direkte til svar-apparatet i entreen. Dette er en ekstra praktisk løsning for de som er dårlig til beins eller som hører eller ser dårlig. Disse produktene har ekstra høyt volum og LED-lys som blinker når det ringer på. Grothe-serien har også en bordenhet og en versjon du kan sette rett i stikkontakten.

 

To elektrikere fra Norgeseliten med lys-striper bak seg

Bestille porttelefon: Slik er prosessen

  1. Kontakt din nærmeste elektriker
  2. Befaring hjemme hos deg
  3. Tilbud og aksept
  4. Montasje og opplæring

Det går som regel raskt fra befaring til porttelefonen er installert, som regel mindre enn to uker, avhengig av størrelsen på anlegget.

Tips fra elektriker: Du bør velge utstyr som støtter fjernåpning, toveis kamerakommunikasjon og nattkamera. Tilgang på support og støtte ved eventuelle feil er også viktig.

Sertifikater