Protech Elektro AS

Om oss:

Protech Elektro AS ble etablert september 2009, og er en registrert elektroentreprenør med hovedkontor på Billingstad. Vi har siden oppstarten hatt en sunn og god vekst, og har i dag åtte ansatte. Vi dekker fagfeltene entreprenør-, industri-, bedrift og privatmarkedet. Via våre ansatte har vi en stor faglig bredde med solid erfaring. Dette gjør at vi har kompetanse og erfaringsgrunnlag til å ta på oss store som små oppdrag innefor de fleste områder.

Protech Elektro AS er medlem av NELFO som er en bransje- og arbeidsgiverorganisasjon for mer enn 1.300 bedrifter som arbeider med installasjon innen for elektrofagene i Norge. Medlemmene omsetter for 26 milliarder kroner og har rundt 26.000 ansatte. NELFO arbeider for at bransjen skal utføre sine oppdrag med høy faglig kvalitet som fremmer sikkerheten i de elektriske installasjonene i Norge.

Våre verdier bygger på et sterkt fokus rundt sikkerhet, ansvar og faglig kompetanse. Både våre eiere og ansatte har lang bransjeerfaring og en solid og variert kompetanse. Dette gjør at vi har meget gode og konkuransedyktige avtaler med våre leverandører, kan utføre kostnadseffektive oppdrag og tilby smarte løsninger til avtalt tid.

Vår visjon er at det skal være enkelt å være kunde.

God service er for oss en selvfølge!

Kontakt oss

Klikk her om du vil ta kontakt med oss

Kontakt

Sertifikater